травня 04, 2024

Світле свято Воскресіння!

Великдень! Сама назва вказує на те, що це не звичайний, а Великий День. Величне свято, яке споконвіку символізувало перемогу над силами темряви і зла, уособлювало примирення і прощення. Споконвіку Великдень вважається найбільшим святом. Воно пов’язане із воскресінням Ісуса Христа, а отже, символізує перемогу добра над злом і світла над пітьмою. Христос вчить нас воскрешати себе мудрістю і терпимістю У цей день освячують паски, писанки і крашанки.
Нехай Світло Воскресіння Христового осяє всю нашу Українську землю і весь наш Український народ, наших воїнів, які сьогодні мужньо стоять на полі брані, захищають нашу землю і народ. Нехай Воскреслий Христос благословить нас всіх миром. Воістину Христос Воскрес!
У нашій бібліотеці ви можете розглянути ілюстративну виставку "Світле свято Воскресіння" та ознайомитися з традиціями та звичаями святкування Христового Воскресіння.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Біля мужніх схиляю коліна. Тематична виставка

  #Біля_мужніх_схиляю_коліна . Тематична виставка. 8 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам'яті і при...